MerkBrouwers®

In onze opleiding hebben we altijd geleerd dat design de wereld op een positieve manier moet veranderen. Echter, toen we eenmaal in het werkveld belandden, merkten we dat hier nauwelijks rekening mee werd gehouden. Dit motiveerde ons om verandering te brengen. Bij MerkBrouwers geloven we dat verandering begint bij jezelf, daarom waren we meteen enthousiast toen we werden gevraagd om deel te nemen.

In het
dagelijks leven

Wij zijn beide eigenaren van een designbureau genaamd MerkBrouwers, en we willen op onze eigen manier de wereld elke dag mooier maken.

Kevin is gespecialiseerd in het creëren van prachtige ontwerpen en websites. Hij weet altijd van een uitdagende opdracht een spectaculaire ervaring te maken die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Ian heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke merken die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Hij bedenkt altijd unieke en een beetje eigenzinnige campagnes en concepten, en weet overal een feestje van te maken. Daarnaast geeft Ian af en toe lezingen op scholen over branding en identiteit.

De
bijdrage

Voor dit project hebben we de website ontwikkeld en de posters ontworpen. Bovendien hebben we actief bijgedragen aan het samenstellen van de Toolkit voor de Journalisten.

Andere Ambassadeurs